Reference

-

Jana Novotná, Praha "Jsem naprosto spokojená s prací Kemáda Group. Měli jsme problémy s mravenci a jejich rychlá a profesionální reakce byla úžasná. Teď je náš byt bez škůdců a můžeme si zase užívat klidný domov. Doporučuji všem!"

Martin Bednář, Litoměřice
"I když jsem zhruba 100 km od Prahy, dostal jsem na Kemáda Group doporučení, protože mému kamarádovi dělali sanace a řekl mi, že dělají právě i deratizace. Tak jsem si je zkusil a byli skvělí. Profesionální přístup a rychlá reakce. Určitě doporučuji."

Josef, Kralupy nad Vltavou
"Dlouho jsem chtěl dát pryč mravence a zkoušel jsem prostě všechno možné. Byl jsem v OBI, Bauhausu, atd. a prostě jsem to chtěl zkusit udělat sám, ale já to prostě nikomu nedoporučuji, protože nic se nepovedlo a ještě k tomu jsem to mohl mít už dávno hotové. Zavolal jsem Kemáda Group a bylo to rychlé a efektivní."

Klára, účetní, Praha 3
"Kluci z Kemáda Group jsou opravdu skvělí. Měli jsme problém s blechami v našem bytě a jejich rychlá reakce a profesionální přístup nás zachránily. Doporučuji je všem, kdo mají problém se škůdci."

Michal  Silný, Beroun
"Naše firma měla problém s potkany v skladovacích prostorách. Kemáda Group přijela okamžitě, provedla důkladnou inspekci a odstranila problém. Jejich služby jsou opravdu na vysoké úrovni a určitě je budeme využívat i v budoucnu."

Jitka, důchodkyně, Neratovice
"Měla jsem velký problém s komáry v domě, a tak jsem se obrátila na Kemáda Group. Byli velmi profesionální, přijeli rychle a vše vyřešili. Teď můžu konečně v klidu spát. Děkuji za skvělé služby!"

Pavel, řidič, Mladá Boleslav
"Sršeň měl hnízdo na naší půdě a nevěděli jsme si s tím rady. Kluci z Kemáda Group přijeli, vše rychle a efektivně odstranili a poradili nám, jak se podobným problémům vyhnout v budoucnu. Jsme jim velmi vděční."

Petr Kučera, Kladno "Měli jsme doma potkany a jejich tým přišel okamžitě. Provedli důkladnou inspekci a vše vyřešili. Skvělá práce, děkuji!"

Lucie Dvořáková, Beroun "Po dlouhém boji s blechami jsme konečně našli řešení. Profesionální přístup a efektivní metody nám opravdu pomohly. Nyní je náš domov čistý a bez blech."

Martin Svoboda, Praha 5 "Zaměstnanci byli velmi ochotní a profesionální. Měli jsme problémy se šváby v naší restauraci a oni vše rychle vyřešili. Díky nim můžeme zase bez obav obsluhovat naše zákazníky."

Eva Malá, Benešov "Kontaktovala jsem je kvůli štěnicím a jejich tým mě nezklamal. Rychle přijeli, provedli inspekci a během několika dní byl problém vyřešen. Jsou skutečně nejlepší."

Jan Novák, Mělník "Máme doma velkou zahradu a měli jsme problém s vosami. Kluci nejen odstranili hnízda, ale také nám poskytli rady, jak předcházet dalším problémům. Jsem jim velmi vděčný."

Alena Králová, Praha 4 "Děkuji týmu za jejich vynikající služby. Měli jsme v domě komáry a jejich profesionální přístup nás zbavil tohoto problému rychle a efektivně."

Tomáš Procházka, Slaný "Vysoce doporučuji. Měli jsme problém s krysy ve sklepě a oni vše vyřešili bez problémů. Jejich služby jsou opravdu kvalitní."

Marie Svobodová, Praha 6 "Byla jsem velmi spokojená s prací týmu. Měli jsme roztoče v postelích a oni se o to postarali rychle a efektivně. Nyní můžeme zase klidně spát."

Pavel Horák, Kralupy nad Vltavou "Pořád jsme měli problémy s myšmi v domě. Kluci přijeli, provedli inspekci a vyřešili vše k naší spokojenosti. Skvělá práce!"

Hana Veselá, Říčany "Díky nim jsme se zbavili sršní, které měly hnízdo na naší půdě. Byli velmi profesionální a efektivní. Teď máme zase klid."

Vladimír Šimek, Praha 8 "Měli jsme doma štěnice a nevěděli jsme si rady. Kluci přišli, provedli důkladnou inspekci a vše vyřešili. Jsme jim velmi vděční za jejich rychlou a efektivní práci."

 

 

Jsme opravdu velmi rádi, že máme takové skvělé ohlasy od našich zákazníků. Věříme, že nejlepší reklama je ta, kterou šíří spokojení zákazníci. Když nás doporučí přítel nebo kamarád, je to pro nás ta nejvyšší pocta. Jsme hrdí na to, že naše práce má takový pozitivní dopad, a nesmírně si vážíme všech, kteří si našli čas a napsali nám o své spokojenosti. Vaše důvěra a podpora nás motivují k tomu, abychom neustále zlepšovali naše služby. Každé slovo chvály je pro nás potvrzením, že jdeme správným směrem, a závazkem, abychom i nadále poskytovali špičkové služby.

Další reference na naši firmu najdete ve speciální sekci, protože děláme více než jenom deratizace. Nabízíme také sanace, úklidy, údržbu zahrad, čištění fotovoltaik a mnoho dalších služeb. Podívejte se na hlavní stránku našeho webu, kde se dozvíte více o naší široké nabídce a proč jsou naši zákazníci s našimi službami tak spokojení. Vaše spokojenost je naší největší prioritou a jsme tu, abychom vám pomohli s jakýmkoliv problémem.

Pavel Huml, majitel firmy